Feedback

Ausschreibungen für Mazedonien

infodienst-ausschreibungen.de recherchiert für Sie Ausschreibungen aus Mazedonien.

Ihre Suchergebnisse: Es wurden 792 Bekanntmachungen gefunden. Seite: 1 ( von 80)
  Titel Veröffentlicht Anforderungsfrist Angebotsfrist Region
Набавка на услуги- печатење на плакати и каталози 17.07.18 24.07.18 Macedonia
Машинска обработка и заварување 17.07.18 30.07.18 Macedonia
Организиран превоз на ученици и вработени во О.О.У. Методи Митевски – Брицо,Лозово 17.07.18 07.08.18 Macedonia
Гуми 17.07.18 27.07.18 Macedonia
Одржување софтвер 17.07.18 24.07.18 Macedonia
Колективно осигурување на обврзниците во Дирекцијата за заштита и спасување за 2018 година 17.07.18 24.07.18 Macedonia
Геодетски услуги за потребите на општина Конче за 2018година. 17.07.18 23.07.18 Macedonia
Реконструкција на улици во населено место Могила 17.07.18 27.07.18 Macedonia
2(два) Апарати за анестезија со пациент монитор 17.07.18 06.08.18 Macedonia
aгенција за привремени вработувања 17.07.18 06.08.18 Macedonia

Набавка на услуги- печатење на плакати и каталози

Auftragstyp: Dienstleistung
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 24.07.18
Auftraggeber: НУЦК Трајко Прокопиев - Куманово

Машинска обработка и заварување

Auftragstyp: Dienstleistung
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 30.07.18
Auftraggeber: ЈКП Водовод Битола

Организиран превоз на ученици и вработени во О.О.У. Методи Митевски – Брицо,Лозово

Auftragstyp: Dienstleistung
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 07.08.18
Auftraggeber: ООУ Методи Митевски Брицо - Лозово

Гуми

Auftragstyp: Lieferauftrag
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 27.07.18
Auftraggeber: ЈПКД Комуналец - Струмица

Одржување софтвер

Auftragstyp: Dienstleistung
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 24.07.18
Auftraggeber: ЈЗУ Здравствен дом - Виница

Колективно осигурување на обврзниците во Дирекцијата за заштита и спасување за 2018 година

Auftragstyp: Dienstleistung
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 24.07.18
Auftraggeber: Дирекција за заштита и спасување

Геодетски услуги за потребите на општина Конче за 2018година.

Auftragstyp: Dienstleistung
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 23.07.18
Auftraggeber: Општина Конче

Реконструкција на улици во населено место Могила

Auftragstyp: Bauauftrag
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 27.07.18
Auftraggeber: Општина Могила

2(два) Апарати за анестезија со пациент монитор

Auftragstyp: Lieferauftrag
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 06.08.18
Auftraggeber: ЈЗУ-Специјална болница по гинекологија и акушерство „Мајка Тереза„-Скопје

aгенција за привремени вработувања

Auftragstyp: Dienstleistung
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 06.08.18
Auftraggeber: Комисија за хартии од вредност